top of page
AdobeStock_261453017.jpeg

SIGN  

Zorgen dat klanten echt niet om u heen kunnen. Klanten de weg naar uw bedrijf wijzen. Én een blijvende indruk achterlaten. Dat is wat u bereikt met sign. Wij zetten uw bedrijf en/of merk kracht bij met bijvoorbeeld een hoge kwaliteit presentatiewand of standbouwsysteem, banner, zuil, reclamebord, vlaggen, auto- en pandbeletteringen, interieur en exterieur aankledingen, bewegwijzeringen, en meer… 
Wij staan garant voor de beste kwaliteit en p
roductie van alle offline communicatiemiddelen.
Zo presenteren we uw bedrijf op een optimale manier.

Presentatiewanden
Wij zijn trots op het dealerschap van de Zweedse A-merken Expolinc en Bannerbow.

Hiermee leveren wij onderscheidende presentatiewanden voor o.a. beurzen, congressen en events. Onze oplossingen onderscheiden zich door:

  • De hoogste kwaliteit met levenslange garantie

  • Compact mee te nemen in een stevige en verrijdbare koffer of draagtas

  • Keuze uit meerdere systemen

  • Diverse accessoires als monitoren, productschappen en vitrines

Klik op deze link voor een compleet overzicht van alle systemen van Expolinc.

Beursstands
Met Expolinc hebben wij de perfecte oplossing voor een eenvoudig en snel zelf te bouwen duurzame beursstand. U heeft dus geen externe standbouwer meer nodig!
Al na twee keer gebruik heeft u de investering terugverdiend. De stands zijn modulair inzetbaar, wat betekent dat u per beurs het formaat en de vorm aan kunt passen. Een tussenstand van bijvoorbeeld 8 x 3 meter zet u bij een volgende beurs eenvoudig om in een hoekstand van 10 x 4 meter. Gereedschap of een opleiding om de stands te kunnen plaatsen is niet nodig.
Met ondersteuning van Expolinc komen wij gezamenlijk tot een passende oplossing voor ieder vraagstuk. In de showroom van de importeur zijn alle mogelijkheden van de systemen te zien en kunt u zelf de uitstraling, kwaliteit en het gebruiksgemak ervaren.
Klik op deze link voor een impressie van Expolinc beursstands.

bottom of page