top of page
AdobeStock_261453017.jpeg

OVER ONS 

ONZE WERKWIJZE

Beeldt u zich eens in: u zet een groep mensen aan tafel, waarvan iedereen in een andere grafische discipline communicatie-ervaring heeft opgedaan, met dezelfde passie voor het vak.

Wat krijgt u dan? Juist: een bevlogen team, óns team!

ÉÉN TEAM, ÉÉN TAAK

Als klant van B-mediagroep krijgt u een vast contactpersoon, die 24/7 voor u klaarstaat.

Aan de voorkant krijgt u dus altijd een vast gezicht, terwijl u aan de achterkant kunt rekenen op ons hele team.

GEEN VRAAG IS TE GEK

Onze filosofie: uitdagingen zijn er om met beide handen aan te grijpen. Het liefst maken wij producten welke nog nooit eerder zijn gemaakt. Dit begint bij ons met de vraag: ‘wat wil onze klant écht bereiken?’ Daarvoor verplaatsen wij ons in uw situatie. Wij willen uw ambitie, doelgroep en passie écht begrijpen. Daarom komen we bij u langs en denken we met u mee.

Zo gaan wij elke uitdaging aan en is geen vraag voor ons te gek. 

ZO VOORZIEN WIJ U VAN HET JUISTE ADVIES 

Uw communicatiemiddelen moeten tiptop in orde zijn. Daarom staat een persoonlijke benadering bij ons centraal. Wij zijn van mening dat we alleen door u en uw bedrijf te leren kennen, tot het beste advies komen. Dit is onze werkwijze:

Advies & offerte. Belt u ons om advies? Dan krijgt u uw vaste contactpersoon aan de lijn, die u adviseert over het ontwerp, de materiaalkeuze en de productietijden. Wij bespreken ook altijd wat past binnen uw budget. We spreken af of, en zo ja, welk type proefdruk wenselijk is. Aansluitend ontvangt u van ons een uitgebreide offerte met alle besproken werkzaamheden, materialen en producten. Na uw akkoord op de offerte ontvangt u, indien gewenst, van ons de aanleverspecificaties.


Bestandscontrole. Onze DTP-afdeling controleert de door u aangeleverde bestanden op alle technische facetten. Deze controle vindt altijd plaats bij iedere aangeleverd bestand.


Proefdruk. U ontvangt kosteloos een digitale proefdruk. Hierop ziet u het ontwerp, de verhoudingen en de snijranden. Bij bijzondere of kostbare opdrachten voorzien we u van een kleurechte (fysieke) proefdruk of dummy, zodat u kunt beoordelen of de kleuren en het materiaal aan uw wensen voldoen.

 

Opdrachtbevestiging & productie. Nadat u akkoord op de proefdruk, ontvangt u van ons de definitieve opdrachtbevestiging met kostenspecificatie en leverdatum. 


Tijd om op te vallen! U ontvangt het eindproduct binnen de gezamenlijk afgesproken levertijd. Heeft u tijdens het proces of na de levering nog vragen? Dan is uw vaste contactpersoon 24/7 voor u bereikbaar.

bottom of page